Nybyggeri

Nybyggeri er nyt, spændende og livsændrende, men det kræver professionel håndtering at have styr på alt, hvad det indebærer. Fra vores base i Aalborg har vi leveret en lang række af forskelligt nybyggeri, der har haft forskellige krav og omstændigheder.

Vi ønsker at tilpasse os dine og ønsker og behov til dit nybyggeri. Det er en stor beslutning, som sætter store krav til dem, der står for byggeriet. Vi vil gerne være din lokale samarbejdspartner, så dit projekt udformer sig, som du vil have det.

Realiser dine boligdrømme med godt håndværk

Nybyggeri kan være lidt af hvert, og gennem vores mange år som tømrer i Aalborg er vi stødt på alle typer af opgaver. Vi går ind til alle opgaver med samme gåpåmod, kvalitet og service, fordi vi er bevidste om den betydning, som godt og holdbart arbejde har for dig og din familie.

Det er en personlig proces, hvor jeres krav kommer i første række. Du fremsender dit udlæg til os, og så vil vi uforpligtende give et bud på, hvad vi helt præcist kan tilbyde til dit nybyggeri. Vi sørger for materiale, og at alle regler overholdes rent lovmæssigt – du skal med andre ord ikke røre en finger.

Klare mål, god kommunikation og fastlagte processer til dit nybyggeri

Før vi påbegynder arbejdet, udarbejder vi i fællesskab et klart mål for, hvordan processen skal forløbe, ligesom vi opsætter klare delmål for, hvornår de enkelte dele skal være færdige. Dette sikrer, at byggeriet står færdigt på den aftalte dato, og at det skrider frem, som det skal.

Du kan regne med god kommunikation mellem os og dig undervejs i processen, så vi er sikre på at kunne udføre et stykke arbejde, du er tilfreds med. Udover den gode kommunikation mellem os, er der også god kommunikation mellem vores tømrersvende og andre involverede i byggeprocessen, hvilket sikrer, at byggeriet forløber, som det skal, og at alle fastlagte processer overholdes.

Undgå bureaukratisk bøvl med professionel behandling

Når man skal foretage nybyggeri, er der mange ting, man skal tage stilling til, hvilket kan gøre det til en uoverskuelig proces. Én af disse ting er alt papirarbejdet – det såkaldte bureaukrati, hvilket ofte giver anledning til meget bøvl.

Vores behandling sparer dig for unødigt bureaukratisk bøvl, fordi vi står for denne del af arbejdet. Vi tager altså hånd om alt papirarbejdet, så det er i orden, og så du ikke skal bekymre dig yderligere om dette.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud

Der er mange ting, man skal tage stilling til, før man igangsætter et nybyggeriprojekt. Det ved både vi og du. Derfor har vi også forståelse for, at du gerne vil have betænkningstid til at overveje, hvordan processen skal forløbe, og hvordan slutresultatet skal se ud.

Af denne grund har du mulighed for at kontakte os for at få et gratis tilbud, som du efterfølgende får betænkningstid til at overveje nøje. Du kan kontakte os på 2383 6535 allerede i dag for at få et sådant tilbud.

otto1

Ønsker du et uforpligtende tilbud?