Nye døre & vinduer

Vi ved, at mange vælger at udskifte deres vinduer selv, men vi ved også, at en tømrers snilde og gode håndværk ikke er til at tage fejl af, og at det giver langt det bedste resultat at gøre brug af professionel hjælp. Montering af nye vinduer er nemlig en proces, der kræver både nøjagtighed og faglig viden, hvilket vores tømrersvende, grundet deres mange års erfaring på området, besidder.

Vores mangeårige erfaring betyder, at vi er i stand til at foretage montering af vinduer, uanset opgavens type og omfang. Vi holder til i Aalborg, hvorfra vi udfører montering samt alle arbejdsopgaver i forbindelse hermed. De omkringliggende processer er med til at give dig et stærkt slutprodukt.

Udskiftning af gamle vinduer og montering af nye

Uanset om du skal have udskiftet eksisterende vinduer, eller om du skal have monteret nye vinduer i forbindelse med nybyggeri eller renovation, kan vi løse opgaven. Årsagen til monteringen er ikke vigtig for os – det vigtige er, at vi løser opgaven til fulde, og at slutresultatet bliver, som du ønsker.

Det er dit ønske, der danner grundlaget for opgaven, hvilket betyder, at du kommer i første række hos os. Det betyder, at vi kombinerer dine ønsker til det endelige resultat med vores viden og erfaring, hvilket danner basen for det arbejde, vi udfører. Det er også op til os at sørge for, at alle lovkrav overholdes – hvilket vi selvfølgelig gør.

Vi klarer alt i forbindelse med montering af nye vinduer

Når du vælger os til at montere eller udskifte dine vinduer, skal du ikke gøre mere. Vi sørger for alt i forbindelse hermed; opmåling til vinduerne, eventuel demontering af gamle vinduer, montering af de nye vinduer samt oprydning.

Forarbejdet er mindst lige så vigtigt, som selve monteringen er, hvorfor vi vægter dette høj. Derfor sætter vi også god tid af til at måle op. Når arbejdet er udført, rydder vi selvfølgelig op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om dette. Du skal blot nyde dine nye vinduer.

Rådgivning og dialog med dig

Ud over at udføre det praktiske arbejde, tilbyder vi selvfølgelig også rådgivning i forbindelse med montering af nye vinduer, hvilket er én af de vigtigste faktorer. Rådgivningen dækker over vejledning omkring hvilke vinduer, du bør vælge, og hvordan de bør isættes, så de isolerer bedst muligt, og så du får det resultat, du ønsker.

Dialog er vores nøgleord, hvilket er det overvejende element i vores rådgivning. Dette betyder, at vi via dialog med dig finder frem til en løsning, som du er tilfreds med, og som vi kan stå inde for rent håndværksmæssigt.

Spar penge på varmeregningen med nye vinduer

Ud over at nye vinduer er flotte, er udskiftning af vinduer også en fordel rent isoleringsmæssigt, fordi de kan give besparelser på varmeregningen. Det er værd at overveje at udskifte de eksisterende vinduer, hvis de er gamle, deres ramme er rådden, isoleringen er dårlig, eller hvis glasset er dårligt til at holde på varmen.

Den besparelse, du opnår på dine fremtidige varmeregninger, dækker hurtigt prisen for udskiftningen af dine vinduer, hvorfor det kan betegnes som værende en investering at udskifte sine vinduer. De indtjente penge kan bruges på fornøjelse eller opsparing, hvilket er to ting, der er sjovere at investere i, end varme er.

Kontakt os på 2383 6535 for at få et gratis tilbud på udskiftning af dine gamle vinduer eller montering af nye.

otto1

Ønsker du et uforpligtende tilbud?