Nyt tag

Når der skal lægges nyt tag, skal det gøres af folk med erfaring på området. Vi er en tømrer med autoriserede og faglærte tømrersvende, der har mange års erfaring med både taglægning og andre typer af tømrerarbejde.

Dit tag giver dig og din familie ly mod vind og vejr, og derfor skal det være af en tilstrækkelig kvalitet. Vi pakker ikke sammen, før du er tilfreds med det arbejde, vi har udført. Vi hører til i Aalborg og har her igennem længere tid leveret nyt tag til diverse projekter – store som små.

Arbejde med nyt tag ud fra dine præmisser

Det er dit tag, og derfor er det naturligvis dig, der sætter dagsordenen. Du har en idé om, hvordan dit nye tag skal se ud – vores job er så at gøre den forestilling til virkelighed. Og det er her, at vores ekspertise kommer ind i billedet.

Vi ved som professionelle, hvad der er realistisk, og hvad der måske kræver nogle mindre modificeringer. Vores ønske er naturligvis, at vi kommer så tæt på dit forventede resultat som muligt. Det vigtigste er dog, at du får et funktionelt nyt slidstærkt tag, der holder varmen inde og regnen ude.

Optimerede materialer og grundigt forarbejde

For at kunne udføre det bedste stykke arbejde kræves de bedste materialer. Én ting er, at erfaringen er vigtig, men udføres arbejdet med dårlige materialer, kan kompetencerne være ligegyldige. Vi sørger altid for, at al vores udstyr og materialer er up-to-date, så dit nye tag udformes efter alle nutidige krav.

Dertil sørger vi for, at dit specifikke projekt får lavet sit særlige forarbejde. Alle byggeprojekter er forskellige, og derfor skal vi behandle dem forskelligt for at kunne tilbyde en skræddersyet løsning til hvert forløb.

Klar dialog gennem hele dit forløb

At få lagt nyt tag er ikke bare selve pålægningen af teglstenene. Det er hele oplevelsen af, at der bliver udført et stykke godt og effektivt arbejde. Gennem god klar kommunikation og et godt samarbejde kan vi sammen sikre, at projektet bliver lige efter dine tanker.

Har du spørgsmål, forespørgsler eller yderligere krav, skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Du får de samme tømrersvende ud under hele forløbet, så vores arbejdere altid er klar på, hvad de skal gå i gang med. Et nyt tag er et større projekt, og derfor ønsker vi at kunne tilbyde trygge rammer med faste tømrersvende.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye tag

At få lavet et nyt tag er ikke en lille beslutning, og det har vi forståelse for. Det er en længerevarende proces, som kræver den rigtige optakt. Hos os får du et uforpligtende tilbud på dit projekt, så du kan få lov til at forholde dig til et tilbud, før du tager en beslutning.

Vi lægger nyt tag, og vi gør det med omhu – og vi gør det, vi skal, både før, under og efter arbejdet. Vi overholder altid vores deadlines, fordi du skal kunne regne med dit tagarbejde. Kontakt os i dag på 2383 6535 for et uforpligtende tilbud.

otto1

Ønsker du et uforpligtende tilbud?