Renovering

Renovering af huset kan være en stor og krævende proces, som både megen tid og ressourcer. Når dette er sagt, er det også en proces, som vores tømrersvende er vant til, og som vi har udført mange gange før. Dette betyder, at vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken renoveringsopgave du har et ønske om, vi skal foretage for dig.

Før vi går i gang med renoveringen, aftaler vi selvfølgelig med dig, hvad der skal foregå, så du får det slutresultat, du ønsker. Dette er vigtigt for os, fordi det er altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse. Vi ønsker at være din lokale samarbejdspartner til renovering i Aalborg og omegn.

Forny boligen med renovering

At renovere et eller flere rum i huset er en god måde at forny det på, hvis man ikke vil flytte væk, men alligevel vil prøve noget nyt. Uanset om årsagen til ønsket skyldes, at du vil udnytte boligens kvadratmetre på en bedre måde, at du ønsker at bygge om, at etablere nye rum, eller at der er familieforøgelse på vej, kan vi hjælpe dig med en løsning.

Renovering er en optimal måde at tilgodese boligens rum på, at skabe en mere optimal fordeling af rum og at udnytte boligens rum optimalt. Med vores mange års erfaring i baggagen kan vi være behjælpelige med at udtænke, hvordan boligen og dens rum kan udnyttes bedst muligt. Herfra planlægger vi selve renoveringen, som skal gøre din drøm til virkelighed.

Nyt badeværelse, nyt køkken eller ny entré

Udover at kunne renovere din bolig tilbyder vi også at skabe et nyt badeværelse, et nyt køkken eller en ny entré. Dette er oplagt, hvis du har nogle ønsker, der kræver mere end blot renovering, eller hvis du ønsker at få etableret et nyt rum helt fra bunden.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du ønsker renovering af eksisterende rum i din bolig, eller du ønsker, at vi skaber et nyt rum fra bunden, kan vi løse problemet. Før vi går i gang med arbejdet, rådfører vi os altid med vores medarbejdere på de enkelte fagområder, så vi finder den bedste løsning.

Nyt indgangsparti – også som specialløsninger

Udover at kunne etablere nye rum i boligen, er vi også i stand til at etablere et nyt indgangsparti, hvis dette er ønsket. Et nyt indgangsparti gør det muligt at flytte husets eksisterende indgang til et nyt eller at skabe et ekstra indgangsparti.

Vi kender til mange forskellige løsninger angående dette, hvorfor vi både kan etablere traditionelle indgangspartier og indgangspartier til specielle formål som eksempelvis at forbinde over- og underetage, at lave en indgang til kælderen eller at skabe mere lys i boligen, hvilket store indgangspartier med glas kan gøre.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Vi ved, at renovering er en omfattende proces, som kan løses på mange måder, og at det er en proces, du skal overveje, før du sætter den i gang. Derfor kan du hos os få et uforpligtende tilbud, som du kan kigge nærmere på, før du takker ja til tilbuddet.

Så snart du har takket ja til vores tilbud, går processen i gang. Du kan regne med, at du er med under hele forløbet, og at vi ikke stopper, før vi er helt færdige. Du kan kontakte os på 2383 6535 for at modtage et uforpligtende tilbud.

otto1

Ønsker du et uforpligtende tilbud?